Ons bedrijf

Hoe het begon…

Als jochie van twaalf werd ik met mijn vriendjes van een bouwterrein afgeschopt toen we daar liepen te voetballen. Maar toen ik de volgende dag weer met mijn neus tegen het hek stond vroegen ze of ik wilde komen helpen met beton storten. Dat leverde me aan het eind van die dag een gulden op en dat was het eerste geld dat ik met dit vak verdiende.

Ik had mijn stek gevonden en volgde in eerste instantie de opleiding installatie- en elektrotechniek, later gevolgd door veel verschillende cursussen. Vakanties bracht ik op de bouw door en met de ervaring die ik daar opdeed kon ik bij elke baas terecht. Ik heb leuke banen gehad in de installatie branche, op een camping en als laatste in een landelijk centrum voor oudere doven. Het zelfstandig zijn bleef echter trekken vandaar dat ik als zelfstandig ondernemer ben gestart. Een prima onderneming waar ik nog steeds geen spijt van heb.

Hoe het nu gaat…

Geen voorrij kosten, wel garantie!
Als klus bedrijf hanteer ik een paar gouden stelregels, zoals het feit dat ik altijd garantie geeft op mijn afgeleverde werk. Dat staat ook zwart op wit in de offerte die u van mij krijgt. Verder ben ik bereikbaar voor elke klus, dus ook dat kleine karweitje dat uzelf niet voor elkaar krijgt of waarvoor u geen tijd hebt. Omdat ik geen kantoor met secretaresse heb kan ik een opdracht zonder voorrij kosten rekenen en blijft op die manier elk karwei voor u betaalbaar.

Het grote voordeel van mijn bedrijf is dat u alles door één vakman kan laten doen, dus geen afspraken met de loodgieter, tegelzetter of timmerman apart. Ik verzorg gewoon de hele klus of dat nou het verbouwen van een badkamer is, het verplaatsen van een toilet, het behangen van de kamer, het ophangen van een gordijnrail of het installeren van elektra, cv-ketel of radiatoren.

De klant is bij mij koning en tijdens het offerte gesprek spreken we alles goed door, vervolgens maak ik de offerte en als u zich daarin kan vinden, wordt de afspraak gemaakt. Zo gaat dat bij Klusservice Bennekom.